Workshops

Gennen foredrag og workshops eksponerer Morten Svennson værdien af god ledelse – ved at sætte fokus på den dårlige lederadfærd, og de risici, der er ved at acceptere – eller måske endda fremelske – dårlig ledelse. Gennem cases og øvelser rejser han dilemmaer, som organisation og ledelse skal tage stilling til – og får konsekvenserne af manglende eller dårlig ledelse frem i bevidstheden hos deltagerne, så de kan handle på det i hverdagen.

Lær værdien af god ledelse

Bestyrelser, topledelser eller andre, som har ansvaret for en organisation, får indblik i den risikoeksponering I løber, når I ansætter de forkerte ledere eller ikke har den tilstrækkelige viden om jeres ledere. Den dårlige lederadfærd har mange og vidtrækkende negative konsekvenser for organisationens resultater, f.eks økonomi, omdømme, medarbejderomsætning, afkast mv. I får en indsigt og viden om hvilke type ledere I ikke skal ansætter samt elleve konkrete anbefalinger til at inddæmme den dårlige lederadfærd i organisationen, så I undgår, at den breder sig, og skader virksomheden/organisationens omdømme.

For jer som arbejder med rekruttering af ledere, får I kendskab til, hvilke typer I ikke skal ansætte i lederstillinger. I får en indsigt og viden om hvilke type ledere i ikke skal ansætter samt atten specifikke råd til rekrutteringsprocessen, så den forkerte leder ikke slipper gennem nåleøjet og ind i organisationen.

En workshop kan enten skræddersyes som en enkeltstående hændelse, der indgår i jeres virksomheds løbende kompetenceudviklingsplaner – eller være en del af et længerevarende procesforløb, som Morten Svennson gennemfører over for bestyrelse, ledelse eller medarbejdere – gerne i samarbejde med jeres HR-afdeling.

Alt efter formål og omfang kører Morten Svennsons workshops alene eller sammen med en række nøje udvalgte oplægsholdere inden for professionelt bestyrelsesarbejde samt erfarne headhuntere, kommunikationsrådgivere og ledere fra forskellige sektorer.

Vil du vide mere?

Ring på 26 28 17 32 eller skriv til ms@leadershipmatters.dk og book et uforpligtende møde eller få en samtale om, hvad vi kan sammensætte til netop jer.