Morten Svennson

Mød manden, der vil skabe en bedre ledelse

Morten Svennson har arbejdet gennem hele sin karriere arbejdet med HR. I Finanssektorens Arbejdsgiverforening, som HR-Manager i DR, HR-chef i Renholdningsselskabet af 1898, HR-direktør i IT-giganten Atea A/S og senest som chef for leder- og kompetenceudvikling i Handelsbanken. I dag arbejder han som forfatter, ledelsesrådgiver og konsulent for virksomheder og organisationer.

Han har således gennem mere end 30 år arbejdet i vidt forskellige kulturer og er anerkendt for at have en bred forretningsforståelse. Hans skudsmål er, at han med sin målrettede facon formår både at få HR-funktionen centralt placeret og at sætte begrebet ledelse på virksomhedens dagsorden.

Morten Svennsons statement er, at ledelse spiller en altafgørende rolle for virksomhedens og organisationens sammenhængskraft, og at en organisation kun på lang sigt kan nå sin strategi, hvis man har ledere ansat, hvis etiske og moralske kompas er kaliberet rigtigt.  Den tilgang har medvirket til at skabe resultater, der kan måles både på bundlinjen og på medarbejdertrivselen på tværs af kulturer i de virksomheder, han gennem årene har været hentet til.