Coaching

Gennem mere end 25 år har Morten Svennson coachet og sparret med mere end 1.000 ledere og medarbejdere om de udfordringer man har på en arbejdsplads. Et centralt tema for mange ledere har været hvordan kan man gøre det bedre, og hvilken adfærd er den optimale. Andre problemstillingerne har blandt andet været stress, mobning, karriereovervejelser, dårligt samarbejde eller dårlig ledelse.

Tag fat i mig…

… Hvis du er leder, og ønsker indsigt og viden om din lederadfærd, og hvor afgørende den er for din organisation, team og medarbejdere, samt finder inspiration til at arbejde med den til fælles bedste. At udøve ledelse handler om nærvær og om evnen til at skabe relationer til andre mennesker. Ledelse handler om at forstå sig selv og andre og det samspil, man som leder indgår i sammen med sine medarbejdere, lederkolleger og an- dre i organisationen

… Hvis du har eller har haft en dårlig leder, og ønsker indsigt i, hvad der ramte dig, samt at den skyld og skam, man ofte rammes af, når man har været udsat for dårlig ledelse, ikke er din, men lederens. Samtidig med at du bliver klog på dig selv, så du kan spotte dårlige ledere. 

Vil du vide mere?

Ring på 26 28 17 32 eller skriv til ms@leadershipmatters.dk og book et uforpligtende møde eller få en samtale om, hvad jeg kan gøre for netop dig.